Какво е xFirma?

xFirma е облачна услуга за търговско управление. Тя е представител на последно поколение бизнес информационни системи, създадени чрез възможностите на най-новите Интернет технологии. xFirma работи с всички популярни браузъри (Mozila, Internet explorer, Opera и Google Chrome), под различни операционни системи (MS Windows, Linux, MacOS). Може да бъде използвана от всеки компютър, свързан с Интернет, включително и от мобилни телефони и PDA устройства.

Услугата изгражда собствен Интернет офис (потребителски портал) на всеки клиент и се ползва на принципа на месечния абонамент. В личния си портал клиентът съхранява информацията и цялата си база данни и може да го посещава, когато и откъдето пожелае. Виртуалният офис, който xFirma изгражда, става частно пространство на потребителя. Единственият, който има достъп до него и до информацията и данните, архивирани и съхранявани вътре, е клиентът.

Услугата хFirma е иновация за българския пазар. Тя дава възможност на потребителите да работят от всяка точка и по всяко време на денонощието. Необходим е само компютър и Интернет достъп.

хFirma е облачна услуга, осигураваща леснодостъпна и технически обезпечена среда за управление. Тя освобождава клиента от ангажимента по поддръжката, за разлика от стандартните и познати до този момент софтуерни системи и продукти.

Услугата е създадена като интегрирана модулна платформа, в която всички модули използват общи и свързани помежду си данни. Чрез тази структура всеки абонат създава оптималната конфигурация за своята организационна схема и обединява в единна система всичките си дейности. Освен това има непрекъсваем достъп до тях.